Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşıda 40 yaşa kadar indik. Yaşınız 40 veya üstüyse bu sabahtan itibaren randevu alabilirsiniz. Yüzde yüz katılım bekliyoruz" dedi. Koca, bugün aşı olmak için randevu alan kişi sayısını da açıkladı.

Sağlık Bakanı Koca'dan 40 yaş için koronavirüs aşısı açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada; "Yaşınız 40 veya üstüyse bu sabahtan itibaren randevu alabilirsiniz" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Aşıda 40 yaşa kadar indik. Yaşınız 40 veya üstüyse bu sabahtan itibaren randevu alabilirsiniz. Yüzde yüz katılım bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

500 BİNE YAKIN AŞI YAPILDI

Bakan Koca, dün yaptığı açıklamada, "12 Haziran Cumartesi toplam 449 bin 684 aşı yapıldı. Aşı yaptırmak üzere randevu alanların yüzde 99,485'i gelip aşılarını yaptırdı. Normal hayata bir adım daha yaklaştık. Sağ olun" demişti.

BUGÜN AŞI OLACAKLARIN SAYISI AÇIKLANDI

Covid-19 ile mücadele kapsamında başlatılan toplumsal bağışıklama kapsamında, Türkiye genelinde bugün 448 bin kişi Covid-19 aşı randevusu aldı.

Twitter hesabından Covid-19 aşılama sayısına ilişkin paylaşımda bulunan Koca, "Bugün 448 bin kişi için aşı günü" ifadelerini kullandı.