Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Trafik kazalarında bugün 257 kişinin öldüğü haberini okusaydınız ne hissederdiniz? Covid-19’a bağlı ölüm sayısı bugün 257. Tedbirden uzaklaştık, aşıyı ihmal ettik, sonuçlara alışmaya mı başladık?" dedi.

Sağlık Bakanı Koca: Tedbirden uzaklaştık, aşıyı ihmal ettik...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 24 saatte koronavirüs nedeniyle 257 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Tedbirden uzaklaştık, aşıyı ihmal ettik, sonuçlara alışmaya mı başladık?" diye sordu.

Twitter hesabından açıklama yapan Koca, tedbirlerden uzaklaşıldığını vurgulayarak, "Trafik kazalarında bugün 257 kişinin öldüğü haberini okusaydınız ne hissederdiniz?" dedi.

Aşının ihmal edildiğini söyleyen Koca'nın paylaşımı şu şekilde:

"Trafik kazalarında bugün 257 kişinin öldüğü haberini okusaydınız ne hissederdiniz? Covid-19’a bağlı ölüm sayısı bugün 257. Tedbirden uzaklaştık, aşıyı ihmal ettik, sonuçlara alışmaya mı başladık?"

Dakikalar sonra yeni bir tweet paylaşan Koca, "Türkiye Covid-19 Risk Haritasında Kırmızı il kalmadı" dedi. Koca, "İşi başlatmak kadar bitirmek de çok güzel. 80 ilden sana selamlar, sevgiler Şanlıurfa!" diye devam etti.

Türkiye'de son 24 saatte yaklaşık 20 bin kişinin testi pozitif çıkarken koronavirüs nedeniyle 257 kişi hayatını kaybetti.