İngiltere Premier Lig’de dün gece oynanan Arsenal-Wolverhampton maçında kafasına aldığı darbe nedeniyle hastaneye kaldırılan Raul Jimenez, ameliyat oldu. Meksikalı futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sahada hareketsiz kalmıştı: Raul Jimenez ameliyat oldu

İngiltere Premier Lig'in 10'uncu hafta mücadelesinde Arsenal’in sahasında Wolverhampton'a 2-1 mağlup olduğu maçın 5’inci dakikasında futbolseverleri korkutan bir an yaşandı. Ev sahibi ekibin köşe vuruşundan gelen topa yükselen Wolverhamptonlu Raul Jimenez ile Arsenalli David Luiz kafa kafaya çarpıştı.

Hava topu mücadelesindeki çarpışmanın ardından Meksikalı futbolcu Jimenez, bir süre yerde hareketsiz kaldı. Jimenez'in sağlık görevlilerinin taktığı oksijen maskesinin ardından, birkaç dakika sonra hareket ettiği görüldü.

Wolverhampton Kulübü'nün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, sahada ilk müdahalesi yapılan futbolcunun Londra'da bir hastaneye kaldırıldığı ve başına aldığı darbenin yapılan taramayla değerlendirildiği bildirildi.

Jimenez'in taramadan sonra kafasında kırık tespit edildiği ve ameliyat edildiği kaydedildi. Meksikalı yıldızın durumunun iyi olduğu da açıklandı.

Öte yandan Jimenez'le çarpışan David Luiz, kafasına bandaj sarılmasının ardından sahaya geri döndü. Bandajında kan görülen Brezilyalı stoper, ilk devrenin tamamlanmasıyla oyundan alındı.