Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde kendisini ‘pratisyen hekim’ olarak tanıttığı öğrenildikten sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz'ın astsubay sevgilisi C.T'nin ifadesi ortaya çıktı. C.T'nin, Özkiraz'ın doktor olmadığını diğer sevgili sayesinde öğrendiği belirtildi.

'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz'ın sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı
Fotoğraf: İHA

Tekirdağ'da Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sahte diploma ile 1 yıldır pratisyen hekim olarak görev yapan Ayşe Özkiraz'ın, astsubay sevgilisinin ifadesine ulaşıldı.

Kanal D Ana Haber'in haberine göre, Ayşe Özkiraz, sosyal medya üzerinden astsubay C.T. ile sevgili oldu. Özkiraz, kendisini Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi olarak tanıttı. İkilinin genellikle hastanenin kantininde buluştuğu öğrenildi.

Özkiraz ile genellikle hastanenin kantininde buluştuklarını, hep beyaz bir önlük giydiğini ve hiç şüphelenmediğini söyleyen astsubay C.T. ifadesinde, "Bir gün rahatsızlandım, Ayşem'i aradım. Beni Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne çağırdı. Doktor önlüğü ve steteskopla karşıladı. Kendisini muayene için randevu alınırken kadın doğum asistanı olarak tanıttı" dedi. Durumdan şüphelendiğini söyleyen C.T, Özkiraz'ın durumu geçiştirdiğini ifade etti.

Öte yandan, Özkiraz'ın erkek arkadaşı 15 gün boyunca kulak burun servisinde yattı. Sahte doktor da astsubay sevgilisi T'nin yanından ayrılmadı. C.T. ifadesinde, çevresindeki herkesin Özkiraz'a 'hocam' şeklinde hitap ettiğini söyledi.

ŞÜPHELENMEMESİ İÇİN ÖĞRENCİLERLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞ

Sahte doktor bu kez sevgilisini 'mezun oluyorum' diyerek okula çağırdı.

C.T, Özkiraz'ın ifadesinde olayı şöyle anlattı:

"Çapa Tıp Fakültesi'nin mezuniyet töreniydi, ancak daha önceden Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde öğrenci olduğunu söylemişti. Durumdan şüphelendim. 'Hiç arkadaşın yok mu?' dedim. O da daha fazla şüphelenmemem için partide diğer öğrencilerle fotoğraf çektirdi."

Daha sonra Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine taşınan Özkiraz, C.T'ye Çerkezköy Devlet Hastanesi Çocuk Cerrahi Bölümü'nde staj yaptığını söyledi.

"YALAN SÖYLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ"

Tüm bunlar yaşanırken sosyal medyadan C.T'ye ulaşan sahte doktorun diğer sevgilisi ise Özkiraz'ın yalan söylediğini, doktor olmadığını açıkladı. Astsubay C.T, ifadesinde konuyla ilgili, "Ben önce inanmadım. Bana gösterdiği fotoğraflardan ev adresini buldum. Orada da annesinin ev hanımı, babasının ise kamyon şoförü olduğunu öğrendim. Hemen Özkiraz'ı aradım. Evinin orada buluştuk. Yalan söylediğini itiraf etti" diye konuştu.