Ordu’da, ruhsatsız klinikte diploması olmadan hastalara seans verdiği iddia edilen sahte psikoloğun eski vali ve kaymakamı makamında ziyaret ettiği ortay çıktı. Kaymakamlığın internet sitesinde ziyaretin fotoğraf ve bilgileri de yer aldı.

Sahte psikolog, vali ve kaymakamlığı da ziyaret etmiş
Fotoğraf: DHA

Ordu’nun Altınoğrdu ilçesinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) yapılan ihbar sonucu diploma ve izin belgesi bulunmadan psikoloji kliniği açarak hastaları tedavi ettiği anlaşılan sahte psikolog E.E.’nin eski Vali Seddar Yavuz ve Kaymakam Niyazi Erten’i makamında ziyaret ettiği öğrenildi.

E.E.'nin, 4 Ekim 2018'de eski Altınordu İlçe Kaymakamı Niyazi Erten'i ziyaret ettiği belirlendi. Kaymakamlığın internet sitesinde ziyarete ilişkin bilgi ve fotoğraflı paylaşımda "Bir Bilen Psikolojik ve Danışmanlık Merkezi Kurucu Müdürü E.E. ve diğer yetkililer Kaymakam Erten’e tanışma ve nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakam Erten, Kurucu Müdürü E.E.'den projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı" ifadelerine yer verildi.

sahte-psikolog-vali-ve-kaymakamligi-da-ziyaret-etmis-1107949-1.

Öte yandan hakknda başlatılan adli soruşturmanın sürdüğü E.E.'nin, kurucusu olduğu öne sürülen Mutlu Yaşam Bilim Sanat Araştırma Derneği Başkanı unvanıyla eski Ordu Valisi Seddar Yavuz'u da makamında ziyaret ettiği öğrenildi.

E.E., çağrıldığı İl Emniyet Müdürlüğü’nde suçlamaları kabul etmeyerek sadece ‘danışmanlık hizmeti verdiğini’ söylese de yerel televizyonda kendisini eğitimci yazar-psikolog olarak tanıttığı ortaya çıktı.


(DHA)