birgün

8° HAFİF YAĞMUR

Sakarya'da bir erkek ayrıldığı kadını bıçakla yaraladı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde bir erkek, barışma teklifini reddeden kadının yüzünü bıçakla yaraladı. Yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, saldırgan gözaltına alındı.

KADIN 01.02.2023 00:23
Sakarya'da bir erkek ayrıldığı kadını bıçakla yaraladı
Abone Ol google-news

Sakarya'da 33 yaşındaki Y.Ö. isimli erkek, ayrıldığı G.Ç'yi barışma teklifini kabul etmediği bahanesiyle bıçakla yaraladı.

Akşam saatlerinde Pamukova ilçesi Elperek Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre, Y.Ö, daha önce birlikte yaşadığı G.Ç. (31) ile barışmak istedi. Y.Ö, barışma isteğini kabul etmeyen kadını sokak ortasında bıçakla yaraladı.

İHA'nın haberine göre, aldığı bıçak darbeleriyle yüzü kanlar içerisinde kalan kadın Pamukova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki müdahalesi sonrasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Saldırgan erkek ise olaydan bir süre sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim oldu. Konuya ilişkin inceleme sürüyor.

Neden BirGün?

Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.

BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!

BirGün’e Destek Ol

Video haberler için YouTube kanalımıza abone olun