Aksaray'da hemşire Saliha Tuncel'in rezidansın 7. katındaki balkondan düşerek şüpheli şekilde ölmesiyle ilgili gözaltına alınan hastane müdürü tutuklandı, erkek arkadaşı olduğu belirtilen doktor Halil İbrahim A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA-DHA
Saliha Tuncel'in şüpheli ölümü: Hastane müdürü tutuklandı

Aksaray'da 25 yaşındaki Saliha Tuncel'in rezidansın 7. kat balkonundan düşerek şüpheli şekilde ölmesine ilişkin adliyeye sevk edilen hastane müdürü Ç.Ö, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Erkek arkadaşı olduğu belirtilen doktor Halil İbrahim A. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Ereğli Kapı Mahallesi'nde 24 Mayıs'ta doktor H.İ.A'nın (43) dairesinin bulunduğu rezidansın 7. kat balkonundan düşen hemşire Saliha Tuncel (24) hayatını kaybetmişti. Emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan doktor H.İ.A. ve kentteki özel hastanenin müdürü Ç.Ö. hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan açıklamada, "Soruşturma, bu aşamada gizlilik, suç ve cezaların kanuniliği, somut delile ulaşmada yasal delillendirme ilkelerine dayalı olarak titizlikle devam ediyor." ifadesi kullanılmıştı.

NE OLMUŞTU?

Olay çarşamba günü saat 01.00 sıralarında Ereğli Kapı Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir rezidansta meydana geldi. Özel bir hastanede hemşire olan Saliha Tuncel, aynı hastanede çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru olan ve sevgilisi olduğu belirtilen Halil İbrahim A.'nın oturduğu binanın 7'nci katındaki daireden 3'üncü kattaki balkona düştü.

İhbar üzerine gelen ekipler tarafından hastaneye kaldırılan Tuncel, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.