2010 senesinden bu yana müzikseverlerin buluşma noktalarından biri olan Salon İKSV, 8 Eylül’den itibaren yeni sezona konserlerle merhaba diyecek.

Salon, yeni sezon konserlerine başlıyor

2010 senesinden bu yana müzikseverlerin buluşma noktalarından biri olan Salon, 8 Eylül’den itibaren yeni sezona konserlerle merhaba diyecek. Eylül ayının ilk haftasında başlayarak müzisyen ve gruplarını sahnesinde ağırlayacak olan Salon, tüm müzikseverleri Beyoğlu’nda yer alan mekanında misafir edecek.

Salon ve Birlikte Güzel işbirliğiyle gerçekleşecek sezonun ilk konserinde Kanadalı prodüktör ve vokalist Michael Milosh tarafından 2013’te kurulan Rhye’ı konuk edecek.

İlk İstanbul konserlerini Kasım 2015’te Salon’da veren Rhye, bu yılın başında yayımladıkları ikinci albümleri ‘Blood’ın dünya turnesi kapsamında, ikinci kez İstanbul’u ziyaret edecek ve 8 ve 9 Eylül'de iki konserle Salon’da müzikseverlerle buluşacak.

Rhye’ın vereceği iki konserle sezona merhaba diyecek olan Salon, aralarında Warhaus, Okkervil River, Jehan Barbur, Cecilia Krull ve Joep Beving gibi isimlerin olduğu birçok müzisyeni sahnesinde ağırlayacak.