Twitter'dan açıklama yapan AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Musab Turan olayına ilişkin 'içeri'yi işaret ederek, "Hakkında ‘kripto’ raporu bulunan, bir siyasinin referansıyla pozisyonunu koruyan muhabirin sorusu, gazetecilik değil kahpe bir tezgahtır" dedi.

Şamil Tayyar, Musab Turan olayı için 'içeri'yi işaret etti: Bir siyasinin referansıyla...

AA muhabiri Musab Turan, Süleyman Soylu ile ilgili sorduğu sorunun ardından işten atıldı. Turan'a organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den de destek geldi.

AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar Twitter'dan yaptığı açıklamada 'AKP içini' işaret etti. Tayyar, "Kardeşi FETÖ’den ihraç edilen, hakkında ‘kripto’ raporu bulunan, bir siyasinin referansıyla pozisyonunu koruyan muhabirin sorusu, gazetecilik değil kahpe bir tezgahtır" dedi. Tayyar, Süleyman Soylu ile görüştüğünü belirterek "Bakanımız kırgın ama keyifliydi. Görevinin başında, Rabbim yardımcısı olsun" dedi.

Tayyar'ın açıklaması şöyle:

Kardeşi FETÖ’den ihraç edilen, hakkında ‘kripto’ raporu bulunan, bir siyasinin referansıyla pozisyonunu koruyan muhabirin sorusu, gazetecilik değil kahpe bir tezgahtır. Sadece bu kripto değil, tezgahı kuran bu içerdeki alçaklar da hesap vermelidir. Az önce @suleymansoylu bakanımızın yanından ayrıldım. Peker’den savcı ve muhabire uzanan içerdeki kirli ağı öğrenince midem bulandı, devletim adına üzüldüm. Çok yazık. Bu arada @suleymansoylu bakanımız kırgın ama keyifliydi. Görevinin başında, Rabbim yardımcısı olsun.