UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final aşaması, iki maçla başladı. Manchester City, konuk ettiği Bayern Münih'i 3-0, Inter ise deplasmanda Benfica'yı 2-0 yendi.

Kaynak: DHA
Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City Bayern Münih'i 3-0, Inter ise deplasmanda Benfica'yı 2-0 yendi
AA

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final turu, oynanan iki karşılaşma ile başladı.

Günün göze çarpan karşılaşmasında Manchester City, sahasında Bayern Münih ile karşı karşıya geldi. City of Manchester Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını İngiliz ekibi, 27'nci dakikada Rodri'nin attığı gol ile 1-0 önde tamamladı. 70'inci dakikada Bernardo Silva ile bir gol daha bulan City, durumu 2-0'a getirdi. 76'ncı dakikada sahneye çıkan Erling Haaland, skoru 3-0'a getirdi. Kalan sürede gol sesi çıkmayınca Manchester City, sahadan 3-0 galip ayrılarak rövanş öncesinde avantajı eline geçirdi.

Bu eşleşmede rövanş karşılaşması, 19 Nisan Çarşamba günü TSİ 22.00'de Allianz Arena'da oynanacak.

INTER DEPLASMANDAN AVANTAJLA DÖNÜYOR

Günün diğer karşılaşmasında ise Portekiz temsilcisi Benfica, Estadio Da Luz'da İtalya Serie A ekiplerinden Inter'i konuk etti. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada Inter, 51'inci dakikada Nicolo Barella'nın golüyle 1-0 öne geçti. 82'nci dakikada Inter, Romelu Lukaku'nun penaltıdan attığı golle skoru 2-0'a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Inter, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Bu eşleşmede rövanş karşılaşması, 19 Nisan Çarşamba günü TSİ 22.00'de İtalya'da oynanacak.