Trabzonspor’un Antalyaspor karşısında 1 puan alarak şampiyonluğa ulaştığı karşılaşmanın 90+5. dakikasında oldukça ilginç bir olay yaşandı. Maçın uzatma dakikalarında hakemin son düdüğü çaldığını sanan yüzlerce Trabzonspor taraftarları, şampiyonluk kutlaması yapmak için sahaya indi. Bu sırada bordo mavili futbolcuların taraftarları durdurmaya çalıştığı görüldü. Maç, taraftarların tribünlere dönmesinin ardından devam etti.

Şampiyonluk maçında son düdük yanılgısı: Karşılaşma bitmeden sahaya indiler

Trabzonspor’un şampiyonluğu garantilediği Antalyaspor maçının uzatma dakikalarında ilginç anlar yaşandı.

Maç 2-2 devam ederken Antalyaspor atağında Trabzonspor savunması topu taca attı. Hakem Atilla Karaoğlan’ın maçı bitirdiğini sanan Trabzonspor taraftarları, tribünlerden atlayarak bir anda sahaya indi. Saha içine dolan bordo-mavili taraftarlar, kutlamalara başladı.

Güvenlik görevlileri hakem Atilla Karaoğlan’ın etrafını sararak korumaya aldı. Daha sonra stadyumdan “Maç bitmedi. Sahaya girmeyin” şeklindeki anons yapıldı. Bu sırada bordo mavili futbolcuların da taraftarları durdurmaya çalıştığı görüldü.

sampiyonluk-macinda-son-duduk-yanilgisi-karsilasma-bitmeden-sahaya-indiler-1010024-1.

Bunun üzerine sahaya giren taraftarlar, güvelik görevlileri ve polisler tarafından oyun alanından çıkarıldı.

Taraftarların tribünlere geri dönmesinin ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

Yaşananların ardından Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin’in sinirlendiği gözlendi.

Maç 2-2 berabere sona ererken, Trabzonspor şampiyonluğa ulaştı. Son düdüğün ardından Trabzonspor taraftarları bir kez daha sahaya girerek, başarıyı kutladı.