Samsun’un Canik ilçesinde 17 yaşındaki A.A.Ö. isimli oğlu tarafından Tevfik İleri Ortaokulu binasında silahla vurulan Zerrin Büyük yaşamını yitirdi. Olayda Bilgin İ. ise yaralandı.

Samsun’da bir kadın oğlu tarafından okulda vurularak öldürüldü

Samsun'un Canik ilçesinde arkadaşı Bilgin İ. ile velayetleri babalarında bulunan iki çocuğunun eğitim aldığı Tevfik İleri Ortaokulu'na giden Zerrin Büyük, 17 yaşındaki A.A.Ö. isimli oğlu tarafından silahla vurularak öldürüldü.

A.A.Ö., okul bahçesine çıkarak Bilgin İ.'ye de ateş etti. Durumu ağır olan Bilgin İ., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Zerrin Büyük, arkadaşı Bilgin İ. İle velayeti babalarında bulunan iki çocuğunun eğitim aldığı ortaokula gitti. Okul yönetimi de baba A.Ö'yü telefonla arayıp, annelerinin çocukları görmek için okula geldiğini bildirdi.

AA'nın haberine göre kadının 17 yaşındaki büyük oğlu A.A.Ö., annesinin bulunduğunu öğrendiği ortaokula gidip binaya girdi. A.A.Ö, tabancayla binanın içinde annesine, ardından da okul bahçesine çıkıp burada bulunan Bilgin İ'ye ateş etti.

Büyük, sağlık ekiplerince kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi. Durumu ağır olan Bilgin İ. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan A.A.Ö, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerince Canik ilçesindeki ikametinde silahıyla yakalandı.

Polis, baba A.Ö'yü de gözaltına aldı.

samsun-da-bir-kadin-oglu-tarafindan-okulda-vurularak-olduruldu-1110014-1.