İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP ile MHP’nin itiraz ve engellemelerine rağmen 16 gün sonunda mazbatasını aldı. İmamoğlu’nun mazbatasını alıp resmen göreve başlamasına ilişkin sanatçılardan kutlama mesajı geldi. Cem Yılmaz sosyal medya hesabından, “Sayın Ekrem İmamoğlu başkanımızı tebrik ediyor, İstanbul için, hepimiz için güzel günler diliyorum, Allaha şükür belediyeden abi bi konser abi bizim […]

Sanatçılardan Ekrem İmamoğlu’na kutlama mesajları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP ile MHP’nin itiraz ve engellemelerine rağmen 16 gün sonunda mazbatasını aldı.

İmamoğlu’nun mazbatasını alıp resmen göreve başlamasına ilişkin sanatçılardan kutlama mesajı geldi. Cem Yılmaz sosyal medya hesabından, “Sayın Ekrem İmamoğlu başkanımızı tebrik ediyor, İstanbul için, hepimiz için güzel günler diliyorum, Allaha şükür belediyeden abi bi konser abi bizim bi tarla işi vardı abi bizim ruhsat işi noldu gibi derdi olan biri değillim:) hiç olmadım..Ve bizden çok var. Kolay gelsin başkanım.” paylaşımını yaptı.

Gökhan Özoğuz da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Yahu Halk sanki 20 senelik uykudan uyanmış gibi .sanki 20 senedir söyleyemediğini söylüyor gibi aynı anda boşalttı bugün içini .Şimdiye kadar hiç böyle birşey görmemiştik.Sanki geceye güneş doğmuş gibi. Uyku kayıp gibi.” ifadelerini kullandı.

Sanatçıların Ekrem İmamoğlu’na yönelik kutlama mesajları şöyle: