Rize, Trabzon ve Giresun'da sandık başında kalp krizi geçiren 3 kişi hayatını kaybetti. Rize'de AKP'nin sandık görevlisi Şeref Kurt, Trabzon’da 75 yaşındaki Aysel Ulusoy ve Giresun'da 85 yaşındaki İsmail Yıldız yaşamını yitirdi.

Kaynak: DHA
Sandık başında kalp krizi geçiren 3 kişi hayatını kaybetti
Fotoğraf: AA

Rize, Trabzon ve Giresun'da sandık başında kalp krizi geçiren 3 kişi hayatını kaybetti.

Rize’nin Pazar ilçesinde Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için mahallede çay alım yerinde kurulan sandıkta AKP'nin sandık görevlisi Şeref Kurt, sandık başında aniden fenalaşarak yere yığıldı.

DHA’nın haberine göre, Kurt’a ilk müdahaleyi sandıkta oy kullanmaya gelenler ve görevliler yaptı. İhbarla gelen sağlık görevlilerinin kalp krizi geçirdiğini tespit ettiği Kurt, ambulansla Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan Kurt, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

OY KULLANIRKEN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde de 75 yaşındaki Aysel Ulusoy, oy kullanmak için yakınları ile birlikte sandık kurulan Çevreli Camisi lokaline geldi.

Seçim pusulasıyla oy kabinine giren Ulusoy, aniden fenalaşıp yere yığıldı. Görevliler tarafından ilk müdahalesi yapılan Ulusoy, yakınları tarafından Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen Ulusoy, kurtarılamadı.

85 YAŞINDAKİ YILDIZ HAYATINI KAYBETTİ

Giresun'un Espiye ilçesinde de oy kullanmak üzere Cibril Mahallesi Kırcaahmetli mevkisindeki köy odasına gelen 85 yaşındaki İsmail Yıldız bir anda fenalaştı.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinde kalp krizi geçirdiği belirlenen Yıldız, kurtarılamadı.