Flash TV'nin efsane programı Gerçek Kesit'in Sarı Bıyık'ı Cahit Kaan Kaşıkçılar TikTok hesabı açtı. Gerçek Kesit'in Sarı Bıyık'ı paylaşımlarından birinde elektrik zamlarına tepkisini kendi tarzında verince sosyal medyada gündem oldu.

Sarı Bıyık'tan TikTok'ta elektrik zammı paylaşımı

Flash TV'nin ünlü programı Gerçek Kesit'in Sarı Bıyık'ı Cahit Kaan Kaşıkçılar TikTok hesabı açtı. TikTok dünyasına adım adan Sarı Bıyık sosyal medyada gündem oldu.

TikTok'ta kendi videolarının paylaşıldığını ve popüler olduğunu öğrenen Sarı Bıyık, "Duydum ki benim videolar çok beğeni alıyormuş, o zaman ben de buradayım" dedi.

Cahit Kaan Kaşıkçılar ünlü TikTok fenomeni Onur Sermik ile devamını çekecekleri 'Kiracı' adında video serisine başladı. Gerçek Kesit'in yanı sıra birçok dizi, film ve tiyatro oyunlarında yer alan başarılı oyuncu Cahit Kaan Kaşıkçılar TikTok'ta içerik üretmeye devam edeceğini açıkladı.

Elektrik zamlarını da es geçmeyen Sarı Bıyık kapı çaldığı anları paylaştı. "Kim o?" sorusuna "Elektrik faturası" yanıtını alan Sarı Bıyık kendini boğmaya başlıyor. Artan faturalarla ilgili bu tepkisi Sarı Bıyık'a binlerce beğeni getirdi.