Sosyal medya paylaşımlarıyla viral olan TDP lideri Mustafa Sarıgül, “Korku imparatorluğu” nedeniyle videolarını çekerken zorlandığını söyledi.

Sarıgül: Ben bu videoları çekerken çok zorlanıyorum

Sosyal medya paylaşımları gündem olan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, çokça konuşulan TikTok videoları ile ilgili konuştu.

Sarıgül, "Bazı şeyleri anlatırken insanlar siyasi gözle, sert anlatılmasını arzu etmiyorlar. Daha mizahi bir şekilde anlatılmasını arzu ediyorlar. Ben bu videoları çekerken çok zorlanıyorum. Hatay’a gittim. Hatay’da tüpçü arıyorum. Hatay’ın merkezinde doğalgaz olduğu için tüpçü yok. Gecekondu mahallelerinde, köylerde var. Bir korku imparatorluğu yaratıldığı için tüpçü de korkuyor," dedi.

Gazete Duvar’dan Serkan Alan’a konuşan Sarıgül, olayın devamını şöyle anlattı: "Çocuklara dedim 'Siz gidin tüpçüyle içeride konuşun'. Dışarıda da tüpler var. Benim işim adamla değil tüple. 'Teyzem bunu alamıyor, çorbasını pişiremiyor, yakamıyor' diyerek şöyle bir vurmak gerekiyor. TikTok’un esprisi vurmak gerekiyor. Sesin oraya güçlü gelmesi lazım ki iyi algılanması lazım. Geçen gün ayçiçek yağıyla ilgili bir video çekmek için markete gittik. Markette çalışan çocuk korkuyor, çekiniyor. Onu çekerken bayağı zorlanıyoruz. Çocuğa bir zarar gelmesin diye hangi market olduğunu belli etmemeye çalışıyoruz. Yaşıyorum ben onu, yaşamadan olmaz. Amasya’da geçen gün gidiyorum bir baktım çıra var orada. Hemen döndüm geriye “abi bu ne” dedim. İşte bizi çıra gibi yakıyorlar."