Sarıyer'de denizde dalgalara kapılarak kaybolan 12 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu. Burak Can Erbaş’ın cenazesi morga kaldırırken, arama ve kurtarma çalışmalarına son verildi.

Sarıyer'de kaybolan 12 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu
Fotoğraf: İHA

İstanbul'da Sarıyer Kısırkaya Plajı’nda babasıyla girdiği denizde dalgalara kapılarak kaybolan 12 yaşındaki çocuğun sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşıldı. Çocuğun cenazesi morga kaldırılırken, arama ve kurtarma çalışmalarına ise son verildi.

Sarıyer Kısırkaya Plajı’nda önceki gün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, 52 yaşındaki Muzaffer Erbaş, 12 yaşındaki oğlu Burak Can Erbaş ile plaja gelerek yüzmeye başlamıştı. Baba ile oğlu bir süre yüzdükten sonra dalgalara kapılarak “imdat” diye bağırmıştı. Sesleri duyan fark eden vatandaşlar ve cankurtaranlar yardıma koşmuştu. Sudan çıkarılan Muzaffer Erbaş'ın boğularak hayatını kaybettiği belirlenirken, oğlu Burak Can Erbaş ise yapılan tüm aramalara rağmen bulunamamıştı.

JANDARMA EKİPLERİ ÇOCUĞUN CENAZESİNE ULAŞTI

İhbar üzerine olay yerine gelen Sarıyer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama ve Kurtarma Timleri (SAK) sevk edilmişti. Kısa sürede olay yerine gelen ekipleri, önceki gün akşam saatlerinden bu yana yaptığı çalışmalar sonucunda saat 07.30 sıralarında kıyıya 15 metre mesafede çocuğun cenazesine ulaştı. Burak Can Erbaş’ın cenazesi morga kaldırırken, arama ve kurtarma çalışmalarına ise son verildi.

İHA