Ayşe Hilal Toprak evli olduğu şarkıcı Ferman Toprak'ın kendisini şiddete maruz bıraktığını açıklayarak, darp raporu alıp polise başvurdu. Polis merkezinde ifadesi alınan erkek, suçlamaları kabul etmedi.

Şarkıcı Ferman Toprak'ın eşi Ayşe Hilal Toprak şikayetçi oldu: Beni darp etti

Ayşe Hilal Toprak, evli olduğu şarkıcı Ferman Toprak tarafından şiddete maruz bırakıldığını açıklayarak polise başvurdu.

Polis merkezinde ifadesi alınan şarkıcı, suçlamaları kabul etmedi.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre, Beykoz Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne giden Hilal Toprak ifadesinde, Ferman Toprak'la evlilikleri süresince sıkıntılar yaşadığını belirterek, "Eşimle cumartesi günü arkadaşımızın doğum günü partisine gittik. Burada alkol aldık. Alkolün de etkisiyle sözlü tartışmaya başladık. Eve dönerken araç içerisinde tartışma devam etti ve eşim bana hakaret etti. Daha sonra kollarıma, yüzüme ve başıma vurdu. Beni dövdü. Beni daha önce de dövdü. Kendisinden davacı ve şikayetçiyim” dedi.

Şikayetin ardından polis merkezinde ifadesi alınan şarkıcı ise, "Eşimle arkadaşımızın doğum günü partisinde alkol aldık. Hatırlamadığım bir nedenden sözlü tartışma yaşadık. Eşimin iddia ettiği gibi kendisine hakaret etmedim. Eşimi darp etmedim” ifadelerini kullandı.