Şarkıcı Seçil Çiftçi, ayrıldıktan sonra kendisini rahatsız ettiğini söylediği eski erkek arkadaşı Semih Sevgi’yi öldürdü. Çiftçi'nin, öldürdüğü Semih Sevgi’yi babasının yardımı ile Sancaktepe’de bir ormana gömdüğü öğrenildi. Olayın ardından gözaltına alınan Seçil Çiftçi ve babası Ç.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şarkıcı Seçil Çiftçi, kendisini rahatsız ettiğini söylediği eski erkek arkadaşını öldürdü

Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi, eski erkek arkadaşı Semih Sevgi’yi öldürdü. Olayın ardından tutuklanan Çiftçi, Sevgi’yi kendisini rahatsız ettiği için öldürdüğünü kaydetti.

DHA’nın aktardığı bilgiye göre, İstanbul Sancaktepe'de mantar toplamaya çıkan bir aile, ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlanmış kimliği belirsiz bir erkeğe ait cansız beden buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları incelemede cansız bedenin Semih Sevgi'ye ait olduğunu belirledi.

Yapılan ilk incelemenin ardından, Semih Sevgi’nin Tokat'ta ikamet ettiği, ancak kendisinden haber alınmadığı için ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulduğu tespit edildi.

Semih SevgiSemih Sevgi

Sevgi'nin İstanbul'da görüştüğü kişilerin ifadeleri, kullandığı sosyal medya hesapları ve Plaka Tanıma Sistemi (PTS) üzerinden öldürülmeden önceki iletişim ve hareket trafiği incelendi. Olayda şüphesi olduğu değerlendirilenlere yönelik 4 ayrı adreste eş zamanlı yapılan aramalarda, Semih Sevgi'nin eski kız arkadaşı Seçil Çiftçi'nin çelişkili ifadeler verdiği tespit edildi. Çiftçi'nin sosyal medya hesaplarından da maktulü tehdit ettiği paylaşımlara ulaşıldığı ifade edildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Seçil Çiftçi, ifadesinde eski erkek arkadaşı Semih Sevgi ile ayrıldıklarını, ancak kendisini rahatsız etmeye devam ettiğini söylediği Semih Sevgi'yi aralarında çıkan tartışma sırasında öldürdüğünü, sonra Sevgi'nin cesedini babası ile birlikte Sancaktepe'de ormanlık bir alana gömdüklerini itiraf etti.

Çiftçi'nin ifadesinde, "Tartışmanın büyümesi üzerine sandalyenin kırık demir bacağıyla defalarca vurdum. Hayatını kaybedince babamdan yardım istedim. Elleri ve ayakları bağlanmış cesedi ormanlık alana götürerek gömdük" dediği öğrenildi.

Seçil Çiftçi ve babası Ç.Ç., çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.