Bahçelievler'de 31 yaşındaki Hanife Demirci, boşanma aşamasında olduğu 34 yaşındaki Satı Mehmet Demirci tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Satı Mehmet Demirci isimli erkek boşanma aşamasında olduğu kadını öldürdü

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde Hanife Demirci, boşanma aşamasında olduğu olduğu ve 2 aydır ayrı yaşadığı Satı Mehmet Demirci tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

DHA'nın aktardığına göre, 2 çocuğunu okula götüren Hanife Demirci boşanma aşamasında olduğu Satı Mehmet Demirci ile okulda buluştu. Satı Mehmet Demirci ve boşanma aşamasında olduğu kadın arasında tartışma çıktı. O sırada Satı Mehmet Demirci, yanındaki ekmek bıçağıyla kadına saldırdı. Aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Hanife Demirci hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan Hanife Demirci yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Katil Satı Mehmet Demirci polis ekipleri tarafından göz altına alınarak polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri sokağın giriş ve çıkışlarını şerit çekerek olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemede suç aleti bıçağın ve kadının elindeki içinde ekmek bulunan poşetin kaldığı görüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

"BALKONDAN GÖREN KADINLAR ADAMA TAŞ ATMIŞ"

Mahalle sakini bir kişi, "Biz geldimiğimizde kadını bıcaklamıştı. Balkondan gören kadınlar adama taş falan atmış. Kadın hem karnından hem de boynundan bıçaklanmıştı. Çocuğu yesin diye elinde ekmekle eve gidiyordu. Birisi okulda. Polisler gelmeden önce mahalleli adamı biraz dövdü. Kadına şiddet olmaması lazım" dedi.

"ADAM BİR DE ORADA DURMUŞ SİGARA İÇİYOR PİŞKİN PİŞKİN"

Olayı gören Tuğce Aygül, "Ben evde çalışırken dışarıdan sesler duydum. Dışarıya çıktığımda kadınla adam boğuşuyorlardı. Adam kadını defalarca bıçakladı. Çok kötüydü. Kadın kanlar içindeydi. Artık bunlar son bulsun. Olaya bizzat şahit oldum. Hemen polisi aradım zaten benden önce polisi arayanlarda olmuş. Dediklerine göre kadının şah damarını kesmiş. Adam bir de orada durmuş sigara içiyor pişkin pişkin. Yani kadın yere düştüğünde de bıçaklamaya devam etti. Sonra ileri gitti biraz sigara içti. Mahalle sakinleri yere yatırıp dövdü. O sırada polis geldi zaten. Adamın hiç pişmanlığı yok gibiydi. Dediklerine göre çocuklarını okula bırakmış, ekmek almış" şeklinde konuştu.