Alpler'de kayak yaparken geçirdiği kaza sonrası komaya giren Michael Schumacher'in bilincinin yerinde olduğu belirtildi.

Schumacher'in sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

2013 yılında geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırılan ve bu tarihten itibaren yoğun bakımda tedavi gören Michael Schumacher'den yeni bir haber geldi.

Pazartesi günü kök hücre tedavisi için Paris'te bulunan Georges-Pompidou hastanesine kaldırıldığı ortaya çıkan Schumacher'in bakımından sorumlu olan bir hemşire Le Parisien gazetesine konuştu.

Hemşire yaptığı açıklamada, "Evet Schumacher'in bakımını ben yapıyorum. Schumacher'in uyanık olduğunu ve bilincinin yeni geldiği garantisi verebilirim" dedi. İngiliz basınında yer alan habere göre efsane ismin bugün taburcu olması bekleniyor.

Ayrıca, F1 takım sorumlusu ve Schumacher'in yakın arkadaşı Jean Todt'un ünlü pilotu ziyaret ettiği ve 45 dakika odasında kaldığı belirtildi.

Alpler'de geçirdiği kaza sonrası başına darbe alıp aylarca komada kalan Schumacher'in o günden bu yana görüntüleri kamuoyuna yansımadı. Bu dönemde ünlü sporcunun sağlık durumu hakkında net bilgiler almak da mümkün olmadı.