Suç örgütü lideri Sedat Peker, Akit Medya Grubu'na ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Peker, "Akit Medya Grubunu yarınki programa dahil edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sedat Peker'den Akit Medya Grubu'na: Eski dostlara bir şeyler söylemek farz oldu

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Akit Medya Grubu hakkında, "Eski dostlara bir şeyler söylemek farz oldu" dedi.

Peker, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Akit medya gurubunu da yarınki programa dahil edeceğiz. Eski dostlara bir şeyler söylemek farz oldu. Gerçekten çok yazık iftarlarınıza artık doğu amcayı ( perinçek) çağırırsınız" ifadelerini kullandı.

sedat-peker-den-akit-medya-grubu-na-eski-dostlara-bir-seyler-soylemek-farz-oldu-884362-1.

YENİ AKİT, PEKER'LE SÖYLEŞİ YAPMIŞTI

6 Haziran 2015 tarihinde Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan, Sedat Peker’le özel röportaj yapmıştı.

Gazete, "Sedat Peker Akit’e konuştu: 7 Haziran Hilal-Haç mücadelesi” başlığını verdiği haberi, sürmanşetten vermişti.

Röportajda Sedat Peker, "İş dünyasının önemli isimlerinden, milliyetçi-muhafazakar kimliği ile tanınan ‘Reis’" şeklinde tanımlanmıştı.

Söz konusu söyleşide şu ifadelere yer verildi: "İş dünyasının önemli isimlerinden, milliyetçi muhafazakar kimliği ile tanınan 'Reis' lakaplı Sedat Peker, 'Bu seçimler CIA'nın, MOSSAD'ın, Aydın Doğan'ların gizli efendilerinin dahil olmasıyla normal bir seçim olmaktan çıkmış, Hilal ile Haç'ın mücadelesi haline dönüşmüştür' dedi. 7 Haziran seçimleri öncesi kurulan ittifakların mide bulandırdığını da vurgulayan Peker, 'Böyle bir mücadele hem benim, hem beni seven kardeşlerimin, hem de milletimizin duracağı yer zaten bellidir. Milletimiz oyunu verirken iyi düşünsün' diye konuştu."

sedat-peker-den-akit-medya-grubu-na-eski-dostlara-bir-seyler-soylemek-farz-oldu-884363-1.