Suç örgütü lideri Sedat Peker, Silivri Cezaevi’nde hapis yattığı dönemde kendisini Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü’nün ziyaret ettiğini ifade etti.

Sedat Peker: Silivri'de Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü beni ziyaret etti

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter’dan “AK Parti’li troller CHP milletvekili Özgür Özer ve Veli Ağbaba’nın beni cezaevinde ziyaret etmesini gündem yapıp kafa karıştırmaya çalışıyorlar” diyerek, “Şahsımı MHP milletvekilleri de ziyaret etti” ifadelerini kullandı.

Peker, ardından çok ciddi bir iddia ortaya attı. Peker'in iddiasına göre Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü, Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla kendisini cezaevinde ziyaret etti.

“Bu da bir şey mi?” diye soran Peker, konuyla ilgili “Silivri Cezaevinde yatarken Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü beni koğuşumda ziyaret etti. Baş başa görüştük. Bu cumhuriyet tarihinde hiç olmamıştır” diye yazdı.

KAMERA KAYITLARI YERİNDEDİR

Peker paylaşımlarına şöyle devam etti:

"Müdürü de Tayyip Ağabey yanıma yollamıştı. Bence bu daha iyi gündem olacak bir şey. Kamera kayıtları yerindedir. Bakılıp görülebilir. Sayın müdürle (çok önemli bir adam) koğuşumda baş başa görüşme yaparken cezaevi savcıları, müdürleri dışarıda bekliyorlardı. Ne kadar enteresan değil mi?"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Grup Başkanvekili Özgür Özel'in 2013 yılında suç örgütü liderliğinden aranan Sedat Peker ile cezaevinde görüştüğü yönünde haberler kaleme alınmıştı.