Sefaköy'de Bayram Ö. isimli bir erkek, boşandığı kadını silahla yaraladıktan sonra aynı tabancayla kendini de vurdu. Saldırgan yaşamını yitirirken, yaralı kadın tedavi altına alındı

Sefaköy'de bir erkek, boşandığı kadını vurup intihar etti

Küçükçekmece'de Bayram Ö. isimli erkek, Sefaköy Metrobüs Durağı'nın yanında bulunan Atatürk Parkı'nda boşandığı kadını tabancayla yaraladıktan sonra intihar etti.

Olay dün 16.30 sıralarında Sefaköy Metrobüs Durağı yanında bulunan Atatürk Parkı'nda meydana geldi. Bayram Ö. 2019 yılında boşandığı İmran E. ile metrobüsten inerek konuşmak için Atatürk Parkı'na geldi. Bayram Ö. barışma isteğinin reddedilmesi üzerine İmran E.'ye tabancayla ateş açtı. Kadını yaralayan Bayram Ö. daha sonra aynı tabancayla başına ateş etti.

DHA'da yer alana habere göre, silah seslerini duyan yurttaşlar yaralıların yardımına koştu. Bu sırada hemşire olduğu öğrenilen bir kadın ağır yaralanan Bayram. Ö.'ye kalp masajı yaptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Saldırgan, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, parkı güvenlik şeridi içine alırken bölgeye kimseyi yaklaştırmadı. Olayda kullanılan tabancaya el konulurken olay yeri inceleme ekipleri parkta uzun süre delil araştırması yaptı.