Eskişehir’de, eksi 2 derecede konser veren Selda Bağcan, sahneye konulan elektrikli ısıtıcıların yanında seslendirdiği şarkılarla hayranlarını coşturdu.  Bağcan, “Birisi de ne yazmış biliyor musunuz? Demiş ki ‘Sen siyasete bulaşma, karışma’. Ya ben protest şarkıcıyım. Dünya çapında adı bunun protest müzik” dedi.  DHA’nın haberine göre; Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskibağlar Mahallesi, Üniversite Caddesi’ndeki açık otoparkta ‘Selda […]

Selda Bağcan’dan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen tepkisi

Eskişehir’de, eksi 2 derecede konser veren Selda Bağcan, sahneye konulan elektrikli ısıtıcıların yanında seslendirdiği şarkılarla hayranlarını coşturdu. 

Bağcan, “Birisi de ne yazmış biliyor musunuz? Demiş ki ‘Sen siyasete bulaşma, karışma’. Ya ben protest şarkıcıyım. Dünya çapında adı bunun protest müzik” dedi. 

DHA’nın haberine göre; Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskibağlar Mahallesi, Üniversite Caddesi’ndeki açık otoparkta ‘Selda Bağcan Yeni Yıl Konseri’ düzenlendi. Konsere, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın yanı sıra yüzlerce kişi katıldı.

Protest müzik yaptığını belirten Bağcan, “İki duayen sanatçıya yapılanlardan hicap duyuyorum dedim. Birisi de ne yazmış biliyor musunuz? Demiş ki ‘Sen siyasete bulaşma, karışma’. Ya ben protest şarkıcıyım. Adı üstünde zaten. Protest müzik yapıyorum ben, dünya çapında adı bunun protest müzik” dedi.