Özgün müzik sanatçısı Şenol Akdağ'ın konserine hiçbir gerekçe sunulmadan izin çıkmadı. Ataşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından salon tahsisi için yapılan başvuruya, “İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden almanız gereken izin belgesini kurumumuza ibraz edememeniz nedeniyle halk konseri yapma talebiniz uygun görülmemiştir” denildi.

Kaynak: Kültür Sanat Servisi
Şenol Akdağ’ın Erdal Eren Kültür Merkezi’ndeki konserine izin yok

Özgün müzik sanatçısı Şenol Akdağ'ın İstanbul Ataşehir’de vereceği konsere hiçbir gerekçe sunulmadan izin çıkmadı. Ataşehir Erdal Eren Kültür Merkezi’nde bugün yapılması planlanan konsere emniyet tarafından onay verilmeyince belediye de salon tahsis etmedi. 

Ataşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından salon tahsisi için yapılan başvuruya, “İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden almanız gereken izin belgesini kurumumuza ibraz edememeniz nedeniyle halk konseri yapma talebiniz uygun görülmemiştir” denildi. Bu duruma tepki gösteren Akdağ yaptığı açıklamada, “Emniyete dilekçe ile başvurduk ancak konser gününe kadar hala yanıt verilmedi. Emniyete sorduğumuzda bize sözlü olarak izin verilmeyeceği kaydedildi. Bu durum kabul edilemez” dedi. Kültür Servisi