Google Play Store
App Store
Serdar Ateşer Big Band 11 ve 12 Ağustos’ta Bodrum'da

Mor ve Ötesi, Ortaçgil, Yok Öyle Kararlı Şeyler, Erkan Oğur, Ruşen Alkar ve Aynur Doğan gibi isimlerin prodüktörlüğü ile tanınan besteci ve yorumcu Serdar Ateşer grubu Big Band ile bu kez Bodrumlu müzikseverler ile buluşacak.

Avantgarde klasik tarzı ile dikkat çeken Serdar Ateşer 11 Ağustos Cuma Bodrum Leman Kültür ve 12 Ağustos Cumartesi Gümüşlük Poca's House'da konser verecek.

Serdar Ateşer, seyrek/muntazam düzende ve iz bırakan müzikal yolculuğu ile meraklılarının sıkı takibinde olan bir isim. Sanatçı, uzun yıllardır müzik piyasamızda sürekli dinlenmeyi hak eden işleri ile ilgi çekiyor.

Ateşer, kurucularından olduğu 80’lerin kült grubu Mozaik'ten ayrıldığı 1987’den bu yana çalışmalarına solo olarak devam ediyor. Sanatçı, nihayet bu sonbahar Kalan etiketiyle çıkacak yeni albümü ‘İş İşten Geçer Geçmez Ordayım’ ile müzikseverler ile buluşacak.

Serdar Ateşer, 1998’de yayınladığı son albümü 'Avdet Seyri’yle, müzik dünyamızda önemli bir tını bıraktı. Kendisinden sonra gelenlerin uğradığı bir adres olan albüm, o tarihten bu yana pop olmayan Türkçe enstrümantal müzikle uğraşanlar için önem taşıyor, hala dinleniyor.

Ateşer, Ayvalık'ta yaşıyor ve 1901 isimli stüdyosunda bu coğrafyanın müzisyenlerinin yanı sıra dünyanın birçok yerinden kasabaya yolu düşen sanatçıları da ağırlıyor.