Amasya'daki kazada ağır yaralanan ve ambulans uçakla İstanbul'a getirilen Sergen Deveci paylaşım yaptı. Sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Deveci, "Gündemi bu şekilde meşgul ederek size zarar vermek istemiyorum. Ben iyiyim lütfen endişelenmeyin" dedi.

Sergen Deveci hastaneden paylaşım yaptı: Lütfen endişelenmeyin

Amasya'da turneden dönen tiyatro oyuncuları ve çalışanların geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve ambulans uçakla İstanbul'a getirilen Sergen Deveci, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Kazada arkadaşlarını kaybetmenin acısını yaşadığını belirten Deveci, sağlık durumuna ilişkin de bilgi verdi.

"Haberlerin aksine gayet iyiyim" diyen Deveci, "Gündemi bu şekilde meşgul ederek size zarar vermek istemiyorum. Ben iyiyim lütfen endişelenmeyin" dedi.

Deveci paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Şu süreçte birlikte yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece. Haberlerin aksine gayet iyiyim, hissediyorum, yemek yiyorum ve tepki veriyorum. Gündemi bu şekilde meşgul ederek size zarar vermek istemiyorum. Ben iyiyim lütfen endişelenmeyin"

NE OLMUŞTU?

Karadeniz turnesinde olan “Baş Belası” oyunu ekibi, Samsun’a giderken 21 Kasım’da feci bir kaza yapmıştı. Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşanan kazada, tiyatro ekibini taşıyan minibüs bir kamyona arkadan çarpmış, oyuncu Burak Topçu, ışık tasarımcısı Tolga Güleryüz ve organizatör Özgür Karataş hayatını kaybetmişti.

Kazada sürücü, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Merzifon ve Suluova’daki hastanelere kaldırılmıştı.

Sergen Deveci ise ambulans uçakla İstanbul’a sevk edilmişti.