Amasya’daki kazada ağır yaralanan ve ambulans uçakla İstanbul’a getirilen Sergen Deveci, ameliyat oldu. Geçirdiği operasyonun yorucu olması sebebiyle önlem amaçlı uyutulan Deveci, yoğun bakımdan çıktı. Doktorlar, ameliyatın beklenenden daha iyi geçtiğini belirtti.

Sergen Deveci'nin ameliyatı başarılı geçti: Yoğun bakımdan çıkarıldı

Amasya’da turneden dönen tiyatrocuların geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Sergen Deveci ameliyat edildi. Önlem amaçlı uyutulan Deveci, uyanmasının ardından yoğun bakımdan çıkarıldı.

Habertürk'ün haberine göre, ameliyatı başarılı geçen Deveci’nin doktorları operasyonun sekiz saat sürdüğünü açıkladı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Ameliyatın beklenenden daha iyi geçtiğini belirten doktorlar, operasyonun yorucu olması sebebiyle oyuncuyu önlem amaçlı hastanenin yoğun bakım servisinde uyutuyordu.

Deveci'nin yoğun bakımdan çıktığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yoğun bakımdan çıkan ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Deveci'nin, yakın arkadaşlarıyla şakalaştığı da öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Karadeniz turnesinde olan “Baş Belası” oyunu ekibi, Samsun’a giderken 21 Kasım’da feci bir kaza yapmıştı. Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşanan kazada, tiyatro ekibini taşıyan minibüs bir kamyona arkadan çarpmış, oyuncu Burak Topçu, ışık tasarımcısı Tolga Güleryüz ve organizatör Özgür Karataş hayatını kaybetmişti.

Kazada sürücü, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Merzifon ve Suluova’daki hastanelere kaldırılmıştı.

Sergen Deveci ise ambulans uçakla İstanbul’a sevk edilmişti.