Koronavirüse yakalanan Sergen Yalçın'ın ikinci test sonucunun da pozitif çıktığı açıklandı.

Sergen Yalçın'ın ikinci test sonucu da pozitif çıktı


Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 3-1 yendiği karşılaşmayı değerlendirirken Sergen Yalçın'ın ikinci test sonucunun da pozitif çıktığını duyurdu.

Rıdvan Dilmen, "Bugün öğle saatlerinde Sergen Yalçın kardeşimi 'Geçmiş olsun' diye aradım. İkinci testi de pozitif çıkmış. Sergen Yalçın ile teknik olarak konuştuk. 'Bugün çok farklı bir sistem kullanacağız.' dedi. Esprilidir biliyorsunuz, 'Allahtan, taktik çalışmalarından sonra koronavirüs oldum.' dedi." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş JK Sağlık Kurulu Koordinatörü Dr. Tekin Kerem Ülkü, Yalçın'ın sağlık durumuyla ilgili öncesinde şu bilgileri vermişti:

"Futbol Takımımızın Süper Lig’in 1. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı müsabaka öncesinde TFF’nin Futbola Dönüş Protokolü çerçevesinde yapılan rutin Covid-19 tarama testlerinde, Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın’da pozitif sonuca rastlanmıştır.

Yalçın’ın yapılan klinik değerlendirmesinde herhangi bir bulguya rastlanmamakla birlikte, gerekli izolasyon ve takip sürecine Sağlık Bakanlığı protokollerince başlanmıştır"