Ölüm listesi hazırladığını söyleyerek tepkileri üzerine çeken Sevda Noyan'ın daha önce de TİP milletvekili Barış Atay'ı tehdit ettiği ortaya çıktı

Sevda Noyan 'tehdit makinesi' çıktı

Ülke TV'de Esra Elönü'nın programında ölüm tehditleri savuran yazar Sevda Noyan'ın Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay'ı da tehdit ettiği ortaya çıktı.

Noyan, önceki akşam AKP'ye yakınlığıyla bilinen Ülke TV'de Haber 7 yazarı Esra Elönü'nün sunduğu televizyon programında bir ölüm listesi hazırladığını ve ailesinin en az 50 kişiyi öldürmeye hazır olduğunu söylemişti. Noyan, "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır." demişti.Programın sunucusu Esra Elönü ise, Noyan'ın sözleri üzerine; "'Ayak' az kalır bence, 4 ayaklarını denk alsınlar" diyerek yanıt verdi.

Ülke TV'de skandal ölüm tehditleri sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "KONUŞMAM ŞU ŞEKİLDE FETÖ TEKRAR DARBEYE KALKIŞIRSA BU KEZ HAK ETTİKLERİ CEVABI VERECEĞİZ VE HEPİMİZ BUNA HAZIRLIKLIYIZ KURTULAMAZLAR LİDERİMİZİN YANINDAYIZ DEDİM" ifadesini kullanarak 'darbecileri' tehdit ettiğini iddia eden Sevda Noyan'ın Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay'ı da tehdit ettiği ortaya çıktı.

Sevda Noyan 20 Kasım 2019 tarihinde Barış Atay'ın Gezi Parkı Direnişi ile ilgili Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasını alıntılayarak "Gezi de sessiz kalanları mumla ararsınız" yazdığı ortaya çıktı. Sevda Noyan'ın Gezi Parkı Direnişi üzerinden TİP Milletvekili Barış Atay'ı tehdit ettiği mesajı şöyle: "SİZLERDE GEZİ DE SESSİZ KALANLARI MUMLA ARARSINIZ BUNU İYİ BİLİN ..ZATEN 15 TEMMUZUN ÖFKESİ HALA BURNUMUZDA YAZIK OLUR HEPİNİZE !!!"

sevda-noyan-tehdit-makinesi-cikti-729072-1.sevda-noyan-tehdit-makinesi-cikti-729073-1.