İzmir'de sergilediği oyunun ardından bir gurubun bıçaklı saldırısına uğrayan oyuncu Şevket Çoruh, saldırı anının görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Gözaltına alınan iki saldırgan ise ifadelerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı

Şevket Çoruh saldırıya uğradığı gecenin görüntülerini paylaştı


İzmir'de sergilediği oyunun ardından oyuncu Murat Akkoyunlu ile kalabalık bir grubun bıçaklı saldırısına uğradığını ifade eden Şevket Çoruh, saldırı anından görüntüleri sosyal medyadan yayınladı.

İzmir'de, oyuncu Şevket Çoruh ile meslektaşı Murat Akkoyunlu'nun birlikte sahnelediği tiyatro oyunundan sonra, organizatör Serhat Aydoğdu ile gittikleri restoranın önünde, köpeğe eziyet ettikleri iddiasıyla sözlü uyarıda bulundukları bir grup tarafından saldırıya uğradı.

Organizatör Aydoğdu, polise verdiği ifadede olayı ayrıntılarıyla anlattı. Aydoğdu, verdiği ifadede yaşananları şöyle kaydetti:

“Biz, oyun sonrası restoranda otururken, yan tarafımızda bir araç sert hareketlerle öne arkaya gitmeye başladı. Daha sonra da bir sokak köpeğini ezmeye çalıştığını fark ettik. O sırada iki-üç tane sokak köpeği arabaya havlamaya başladı. Sonra, Şevket Bey gidip sürücüye, ‘Beyfendi ne yapıyorsunuz’ diye sordu. Sürücü de bir anda sinirlenip, ‘Ünlüsün diye kendini bir şey mi zannediyorsun’ diyerek, Şevket’in üzerine yürüdü. Daha sonra bagajına yönelerek, orada bir şeyler aradı. Ben de ister istemez onların yanına gittim. Bir anda itiş- kakış oldu. Sonra şahıs yan taraftaki bara doğru koştu. Ardından, bardan, aralarında bıçaklı kişiler de olan kalabalık bir grup, bize doğru koştu. Şevket’i yere yatırıp, darp ettiler. Murat Bey’e de kafa attılar. Bir şekilde kendimizi arabamıza attık. Hepimiz şikayetçi olduk. Oturduğumuz restorandan da kamera kayıtlarını alamadık, tadilatta olduğunu söylediler. Yeni oyun öncesi hepimizin morali bozuldu."

İKİ SALDIRGAN DA SERBEST BIRAKILDI

Şevket Çoruh'a saldıran iki kişi, ifadelerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.

Saldırganların ifadelerinde Akkoyunlu ile Çoruh'un kendilerine saldırdıklarını iddia ettikleri öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.