Oyuncu Şevket Çoruh, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın katıldığı bir programda dolarla ilgili yanıtına göndermede bulundu.

Şevket Çoruh'tan Albayrak'ın dolar açıklamasına gönderme

Oyuncu Şevket Çoruh, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, Ahmet Hakan'ın "Dolar yükselince endişelenmeli miyiz? sorusuna verdiği ''Dolarla mı maaş alıyorsunuz? Dolar borcunuz var mı? Dolarla bir işiniz var mı? '' yanıtına gönderme yaptı.

Televizyon programına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ahmet Hakan’ın ”Dolar yükselince telaşlanıyorum, kur yükselince telaşlanıyorum, ‘eyvah’ diyorum her şey pahalanacak, ülkemizin ekonomisi kötüye gidecek. Endişelenmeli miyiz?” sorusuna gülerek yanıt verdi. Albayrak, ”Birincisi şunu sorayım size, dolarla mı maaş alıyorsunuz, dolar borcunuz mu var, dolarla bir işiniz var mı" dedi.

Çoruh, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan "Hastalık artıyor endişelenmeli miyiz ? Hastalığınız varmı?- Hayır Hastalıkla bi işin var mı? - Hayır Eeeeeee ne endişeleniyorsun ahahahaaahaaaahaaa" paylaşımını yaptı.