CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Millet İttifak’ının Cumhurbaşkanı adayı için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret etti. Torun, “Bizim adayımız belli. Aday aramaya gerek yok. Bu ülkeye de güçlendirilmiş demokratik parlamenter sistemi getirecek tek isim var o da Kemal Kılıçdaroğlu’dur” dedi.

Seyit Torun, Kılıçdaroğlu’nu işaret etti: Bizim adayımız belli!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Akaryakıt İstasyonu'nun açılışı için Muğla'ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bodrum’da bir takım temaslarda bulundu. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret eden Torun, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Torun ve beraberindeki heyet daha sonra CHP Bodrum İlçe Örgütüyle bir araya geldi.

Duvar’dan Selçuk Arslan’ın haberine göre, burada açıklama yapan Torun, “Bizim adayımız belli” diyerek Kemal Kılıçdaroğlu’na dikkat çekti.

'ADAYIMIZ KILIÇDAROĞLU'

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylık açıklamasını değerlendiren Torun, Millet İttifak’ının Cumhurbaşkanı adayı için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret etti. Torun, “Değerli arkadaşlar biz adayımızı altılı masanın iradesiyle günü gelince açıklarız. Tayip Erdoğan istedi diye, Erdoğan talep etti diye onun tuzağına düşmeyiz. Onun açtığı alana girmeyiz. Yeri ve zamanı gelince adayımız açıklanır. Erdoğan şuan görevde ve açıklayabilir. Ama o istedi diye asla ve asla onun açtığı alana girmek yok. Arkadaşlar bizim adayımız belli. Sonuçta hep birlikte mücadele verdiğimiz bir süreç var. Altılı masayı oluşturan, adalet yürüyüşü yapan, bütün farklı siyasi partileri bir araya getiren, demokrasi için her türlü bedeli ödemiş bir genel başkanımız var. Aday aramaya gerek yok. Bu ülkeye de güçlendirilmiş demokratik parlamenter sistemi getirecek tek isim var o da Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Altılı masaya bunun kararı verecek” dedi.

Ziyarete, CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban, Süleyman Girgin, Burak Erbay, Suat Özcan, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP İlçe Halil Karahan, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katılım sağladı.

Ziyarette iki mahalle muhtarı da partiye katıldı. Muhtarların rozetini Seyit Torun taktı.