Müzisyen Sıla Gençoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada Müziğe Ses Ver kampanyasına destek çağrısında bulundu. Sıla Gençoğlu, siyah ekran üzerine kampanya etiketinin kullanıldığı bir video ile ekip arkadaşlarıyla söylediği bir şakıyı paylaştı.

Sıla'dan müzisyenler için destek çağrısı

Müzisyen Sıla Gençoğlu, müzisyenlerin pandemi döneminde devlet tarafından herhangi bir şekilde desteklenmemesi üzerine başlatılan Müziğe Ses Ver kampanyasına destek amacıyla Instagram hesabından bir video paylaştı.

Sıla, "Buraların "tu kaka" çocukları olarak görülmek de istemiyoruz. Kalabalığız. Takım arkadaşlarımız için de müzisyen arkadaşlarımız için de endişeliyiz" ifadelerini kullandı.

Siyah ekran üzerine kampanya etiketinin kullanıldığı bir video ile ekip arkadaşlarıyla söylediği bir şakıyı paylaşan Sıla Gençoğlu, şunları söyledi:

"2015 Harbiye konserlerinin birinde "Müzik susturulamaz" başlığı altında Efe'yle yazdığımız bu şarkıyı tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte sahnede söylemiştik. Kadim dostumuz müziğin elini hiçbir zaman bırakmayacağımızın sözünü bir de orada vererek ve elbet müzik işçileri olarak. Temasın kontrol altında tutulamadığı önlemleri noksan bir atmosferde işimizi icra edemeyeceğimizin, hiç kimse adına öyle bir sorumluluk alamayacağımızın da çokça farkındayız. Ancak buraların "tu kaka" çocukları olarak görülmek de istemiyoruz. Kalabalığız. Takım arkadaşlarımız için de müzisyen arkadaşlarımız için de endişeliyiz. Aklınızın bir köşesinde dursun."

2015 Harbiye konserlerinin birinde "Müzik susturulamaz" başlığı altında Efe'yle yazdığımız bu şarkıyı tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte sahnede söylemiştik. Kadim dostumuz müziğin elini hiçbir zaman bırakmayacağımızın sözünü bir de orada vererek ve elbet müzik işçileri olarak. Temasın kontrol altında tutulamadığı önlemleri noksan bir atmosferde işimizi icra edemeyeceğimizin, hiç kimse adına öyle bir sorumluluk alamayacağımızın da çokça farkındayız. Ancak buraların "tu kaka" çocukları olarak görülmek de istemiyoruz. Kalabalığız. Takım arkadaşlarımız için de müzisyen arkadaşlarımız için de endişeliyiz. Aklınızın bir köşesinde dursun. #müziğesesver

Sıla (@silagencoglu)'in paylaştığı bir gönderi ()