#BizdeYerinAyrı seyirci destek programı tüm tiyatroseverleri özel tiyatrolar için dayanışmaya çağırıyor

Şimdi dayanışma vakti!

Tiyatro Kooperatifi, koronavirüs salgını nedeniyle bütün gelirleri kesilen ve zor günler geçiren özel tiyatrolar için, #BizdeYerinAyrı başlığı altında bir seyirci destek programı başlattı. “Şimdi ayrı olsak da #BizdeYerinAyrı” sloganıyla tiyatroların seyircilerine olan özlemini dile getiren destek programına katılım sağlayan tiyatroseverler, yeni sezonda tiyatrolarda yerlerini önden alarak tiyatro emekçilerinin yanında olabiliyor.

FARKLI ÜCRETLERDE REZERVASYON PAKETİ

Farklı ücretlerde sunulan #BizdeYerinAyrı programına ait paketler, hem bireyler hem de kurumlar tarafından satın alınabiliyor.Böylece 30 Haziran 2021 tarihine kadar, programa dâhil olan tiyatroların sahnelediği oyunlara bugünden rezervasyon yaptırabiliyor.

Programa dâhil olan kooperatif ortağı tiyatrolar ise; Altkat Sanat Atölyesi, Altsahne, Ankara Birlik Tiyatrosu, Asmalı Sahne, Baba Sahne, Balkonda Sanat, DasDas, GalataPerform, ikincikat, Kadıköy Theatron, Levent Üzümcü Tiyatrosu, NoAct Sahne, ÖyküSahne, TiyatroAçıkça, Tiyatro Yeniden, Tatavla Tiyatro, Tatavla Sahne, Tiyatro BeReZe, Tiyatro D22, Tiyatro Dalga, Tiyatro Öteki Hayatlar, Yolcu Tiyatro, Gaca Tiyatro, K! Kültüral Performing Arts ve Pangea-UNIQ İstanbul’dan oluşuyor. Destek programının paketlerine mobilet.com sitesinden erişilebiliyor.