İzmir'de iş görüşmesine gittikten sonra eve geri dönmeyen ve bir gün sonra Ege Üniversitesi Hastanesi'nde öldüğü anlaşılan Aslıhan Sinem Çiçek'in babası Serdar Çiçek, kızının kanında yüksek miktarda uyuşturucu tespit edildiğini söyledi. 27 Temmuz'da hayatını kaybeden Sinem Çiçek'in kaldırıldığı hastanede 3 kişinin adını verdiği fakat sadece Çiçek'in telefonu üzerinden çıkan Burak Kaya isimli erkeğin 'gasp' suçundan tutuklandığı belirtildi. Baba Çiçek, Sinem Çiçek'in taciz edildiğini de ifade etti.

Sinem Çiçek'in hayatını kaybetmeden önce verdiği 3 isimden yalnızca 1'i 'gasp' suçlamasıyla tutuklu!

İzmir'de 18 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek'in iş görüşmesine gittikten sonra eve geri dönmemesi üzerine polise haber verilmesinin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'nde öldüğü anlaşıldı.

Sinem Çiçek'in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Çiçek'in kaldırıldığı hastanede 3 kişinin adını vermesine rağmen yalnızca Burak Kaya isimli erkek gözaltına alındı. Çiçek'in telefonu üzerinden çıkan Kaya, çıkarıldığı mahkemece 'gasp' suçundan tutuklandı.

Baba Serdar Çiçek ise kızının kanında yüksek miktarda uyuşturucu tespit edildiğini söyledi. Kızının otoyol kenarında tacize uğradığını da ifade eden Çiçek "Suçluların bulunması için devletimizden destek istiyoruz. Adalet istiyoruz. Kadın cinayetlerin durdurulmasını istiyoruz" dedi.

Bayraklı ilçesinde oturan Aslıhan Sinem Çiçek, 26 Temmuz'da saat 14.00 sıralarında Bornova'daki bir restoranda garson işi ile ilgili görüşmek için evden ayrıldı. Sinem akşam saatlerinde dönmeyince, babası Serdar Çiçek polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

'VÜCUDUNDA YÜKSEK ORANDA UYUŞTURUCU TESPİT EDİLDİ'