İlk olarak 2007’de yapılmaya başlanan Sinepark Kısa Film Festivali kısa bir aradan sonra Başka Sinema ortaklığıyla geri dönüyor. Bu yıl 9.’su gerçekleşecek Sinepark Kısa Film Festivali, Galatasaray Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından düzenleniyor. Festival yolculuğuna Başka Sinema ile olan ortaklığıyla devam edecek. “Sinepark Özel Seçkisi”ne seçilen filmler, Başka Sinema salonlarında “Sinepark Özel Seçkisi” adı altında ücretsiz olarak […]

Sinepark Kısa Film Festivali yeniden başlıyor

İlk olarak 2007’de yapılmaya başlanan Sinepark Kısa Film Festivali kısa bir aradan sonra Başka Sinema ortaklığıyla geri dönüyor.

Bu yıl 9.’su gerçekleşecek Sinepark Kısa Film Festivali, Galatasaray Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından düzenleniyor.

Festival yolculuğuna Başka Sinema ile olan ortaklığıyla devam edecek. “Sinepark Özel Seçkisi”ne seçilen filmler, Başka Sinema salonlarında “Sinepark Özel Seçkisi” adı altında ücretsiz olarak gösterilecek.

Festivale başvuran filmler, Galatasaray Üniversitesi Sinema Akademisyenleri tarafından değerlendirilecek. Daha sonra filmler ana jüride yer alan Coşkun Irmak ve Ceylan Özgün Özçelik gibi isimlerin karşısına çıkacak. Tüm aşamalar sonunda ödül sahibi olmaya hak kazanan filmler, 14 Nisan 2019’da gerçekleştirilecek olan ödül törende açıklanacak.

Festivale 2017 yılı ve sonrasında yapılmış tüm filmler katılabilir. Başvurular Sinepark adresinden alınıyor.

Son başvuru tarihi ise 25 Ocak.