Şişli Belediyesi Sivil Savunma ve Kurtarma ekibi, depremin vurduğu İzmir'de çalışmalara katıldı. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, "Şişli Belediyesi olarak İzmir için elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

Şişli Belediyesi'nden İzmir'e destek: Sivil Savunma ve Kurtarma ekibi çalışmalara katıldı

İzmir'de meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremin ardından Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in talimatıyla hızla afet bölgesine hareket eden Sivil Savunma ve Kurtarma ekibi, gece boyunca çalışmalarını sürdürdü.

Depreme ilişkin açıklama yapan Keskin, “Şişli Belediyesi olarak İzmir için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Depremin meydana gelmesinden sonra, hızla afet bölgesine giden Arama ve Kurtarma ekibimiz, çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Bizler de deprem bölgesinden an be an bilgi alarak çalışmaları yakından takip ediyoruz" dedi.

Keskin, açıklamasında şunları söyledi: "Depremde yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ise Allahtan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyorum. Tüm İzmir’e ve İzmir halkına geçmiş olsun. Beraber her zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum."