Şişli Fulya'da bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu. Yapılan ilk inceleme sonucu Yavuz Selim Bektaş adlı saldırganın, eski kız arkadaşı Beril Varol ile birlikte yaşadığı Ömer Akın'ı öldürdükten sonra intihar ettiğini belirledi. Varol'un daha önce, tehdit aldığı gerekçesiyle Bektaş hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı. İBB Başkanı İmamoğlu, öldürülen Varol'un belediye çalışanı olduğunu belirterek, "Çok acılı ve öfkeliyiz. Ne yazık ki gencecik bir çalışanımızı, Beril Varol’u erkek şiddeti aramızdan aldı" sözleriyle baş sağlığı mesajı paylaştı.

Şişli'de bir erkek eski kız arkadaşı ile birlikte yaşadığı kişiyi öldürdü
Fotoğraf: DHA

İstanbul'un Şişli ilçesinde bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu.

Fulya'da bulunan 4 katlı binanın en üst katındaki dairede sabah 7.00 sıralarında meydana gelen olaya göre, daireden silah sesleri duyuldu. İhbar üzerine olay yerine polisin gelmesiyle dairede biri kadın 3 kişinin cansız bedeni bulundu. İlk inceleme sonucu Yavuz Selim Bektaş (34) adlı saldırganın, eski kız arkadaşı olduğu belirtilen Beril Varol (28) ile birlikte yaşadığı söylenen Ömer Akın'ı (29) öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

DHA'nın aktardığına göre Bektaş'ın cebinde intihar notu olduğu bildirildi. İncelemelerin ardından cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ŞİŞLİ KAYMAKAMLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Şişli Kaymakamlığı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Bugün saat 07.00 sıralarında Fulya Mahallemizde tabanca ile açılan ateş sonucu 'Kasten öldürme ve intihar' olayı meydana gelmiştir. Yapılan ilk tespitlerde Yavuz Selim Bektaş (34) adlı kişinin, Beril Varol (28) ile Ömer Akın (29)'a ateş etmek suretiyle öldürdüğü daha sonra aynı silahla intihar ettiği anlaşılmıştır. Olay yerinde bir adet tabanca ve muhtelif sayıda kovan ile şüpheli şahısın üzerinden konuyla ilgili olduğu değerlendirilen 'intihar notu' elde edilmiştir. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir" denildi.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARMIŞ

Habertürk'ün haberine göre, yapılan incelemede Beril Varol'un, Yavuz Selim Bektaş'tan tehdit aldığı iddiasıyla geçen yıl şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Beril Varol’un şikayeti üzerine mahkeme tarafından Yavuz Selim Bektaş'a 6 ay uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi. Bu sürenin Aralık 2021 yılında dolduğu belirlendi.

İMAMOĞLU: NE YAZIK Kİ GENCECİK BİR ÇALIŞANIMIZI, ERKEK ŞİDDETİ ARAMIZDAN ALDI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaşarak, Beril Varol'un İBB çalışanı olduğunu belirtti.

'Erkek şiddetine' dikkat çeken İmamoğlu, şunları kaydetti:

"Çok acılı ve öfkeliyiz. Ne yazık ki gencecik bir çalışanımızı, Beril Varol’u erkek şiddeti aramızdan aldı. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenleri ve ailesine başsağlığı diliyorum. Bu şiddet, bu akıl, bu zihniyet bitsin, gitsin artık."