İstanbul Şişli'de hareket halindeki otomobilin önünü kesen silahlı kişiler, iddiaya göre otomobildeki kadını kaçırırken, sürücü Muhammet Tekin'i öldürdü. Polis, 3 kişiyi gözaltına alırken, kaçırılan kadın kurtarıldı.

Şişli'de kaçırılan kadın kurtarıldı: 3 kişi gözaltına alındı
Fotoğraf: DHA

İstanbul Şişli'de hareket halindeki otomobilin önünü kesilerek direksiyonda bulunan Muhammet Tekin'in öldürülmesi ve yanındaki kadının kaçırılması olayında polis 3 kişiyi gözaltına alırken, kaçırılan kadın kurtarıldı. Muhammet Tekin'in kaçırdığı kadının evli olduğu erkek ve akrabaları tarafından öldürüldüğü belirtildi.

Şişli, Gülbahar Mahallesi, Galataderesi Caddesi'nde dün gece saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda 34 EYR 630 plakalı otomobilin önünü kesen kimliği meçhul kişiler direksiyonda bulunan Muhammet Tekin'i kurşun yağmuruna tutarak öldürmüştü. Şüpheliler olaydan sonra araçta bulunan kadını da yanlarına alarak kaçmışlardı.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olaydan sonra başlatılan çalışmada Muhammet Tekin'i kaçırdığı B.K. adlı kadının evli olduğu erkek ve akrabaları tarafından öldürüldüğü tespit edildi.

Bu gelişme üzerine sabaha baskın yapan ekipler B.K.'yı kurtarırken, olayı gerçekleştiren eşi E.K. ile 2 akrabasını gözaltına aldı. Şüpheliler sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliğine getirilirken, polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

DHA