Siyaset Okumaları hafta sonu Ankara ve İstanbul’da başlıyor

Redaksiyon Siyaset Okumaları, bu hafta sonu Ankara ve İstanbul’da başlıyor. Siyaset, tarih, sosyoloji, ekonomi ve iletişim gibi alanlarda birçok saygıdeğer ismin ders vereceği programlar için kayıt alma işlemi devam ediyor.

Akla, bilime ve akademiye karşı geliştirilen saldırılara karşı tüm alanlarda sözü ve eylemi çoğaltarak mücadeleye devam etme sloganıyla duyurulan Redaksiyon Siyaset Okumaları bu yıl Kasım, Aralık ve Şubat aylarında Ankara ve İstanbul'da gerçekleşecek.

Önemli isimler

Ankara'da 21 Kasım-15 Şubat tarihleri arasındaRedaksiyon Atölye'de, İstanbul'da ise 19 Kasım-17 Aralık tarihleri arasında TAKSAV'da gerçekleşecek olan Siyaset Okumaları; Korkut Boratav, Taner Timur, Hayri Kozanoğlu, Tülin Öngen, Gamze Yücesan Özdemir, Necmi Erdoğan, Güven Gürkan Öztan, Selçuk Candansayar, Behlül Özkan, Fatih Yaşlı, Yasin Durak, Aysun Gezen, Kansu Yıldırım, Filiz Çulha Zabcı gibi birçok değerli akademisyen ve yazara da ev sahipliği yapacak.

Gazetecilik atölyesi

Ankara ayağında BirGün’den Doğan Tılıç, Nurcan Gökdemir ve Yaşar Aydın'ın katılımıyla bir de Gazetecilik Atölyesi kurgulayan R-Siyaset Okumaları dönem sonunda ise video ve kitapçıklar olarak da yayınlanacak.

Ankara için 0544 241 79 37, İstanbul için ise 0530 580 25 81’i arayarak kayıt yaptırılabilir ve etkinlikler hakkında detaylı bilgi alınabilir.

siyaset-okumalari-hafta-sonu-ankara-ve-istanbul-da-basliyor-210498-1.siyaset-okumalari-hafta-sonu-ankara-ve-istanbul-da-basliyor-210499-1.