Siyasi parti liderleri Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen patlamaya ilişkin taziye mesajı yayınladı. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan liderler can kaybının artmamasını temenni ettiklerini dile getirdi.

Siyasiler, Nazilli'deki patlamaya ilişkin taziye mesajları yayınladı

Siyasi parti liderleri, Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir restoranda tüp değişimi sırasında yaşanan patlamaya ilişkinsosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal meyda hesabından yaptığı paylaşımda "Aydın Nazilli’de meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da patlamaya paylaşım yaptı. Babacan, "Aydın Nazilli’deki bir restoranda meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifa diliyorum. Can kaybının artmamasını temenni ediyorum" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da paylaşım yaptı. Karamollaoğlu, "Aydın’ın Nazilli ilçesindeki bir restoranda meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyor; yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar niyaz ediyorum" dedi.

Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu ise "Geçmiş Olsun Aydın. Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir restoranda meydana gelen patlama sonucu yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifa diliyorum" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Nazilli’de ve Bornova’da meydana gelen kazaları büyük bir üzüntüyle öğrendim… Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyor; Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Rabbim ülkemizi bir daha böyle acılarla sınamasın" ifadeleriyle paylaşım yaptı.

PATLAMADA 7 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Aydın'ın Nazilli ilçesindeki bir restoranda, tüp değişimi sırasında yaşanan patlamada ilk belirlemelere göre 7 kişi yaşamını yitirdi, biri ağır 5 kişi ise yaralandı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaşamını yitirenlerin 3'ünün çocuk olduğunu belirtti. Adalet Bakanı Bozdağ, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirterek, 'patlamaya sebebiyet verdiği' iddia edilen bir kişinin gözaltına alındığını bildirdi.