Düşünen Spor Dergisi Socrates’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Bir ay boyunca dijital üyelik ücretsiz" olacağı bildirildi

Socrates Dergi’den #evdekal kampanyasına destek: Bir ay boyunca dijital üyelik ücretsiz


2015 yılının nisan ayında yayın hayatına başlayan Düşünen Spor Dergisi Socrates’ten koronavirüs nedeniyle başlatılan #evdekal kampanyasına destek verdi.

Derginin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre bir ay boyunca derginin dijital versiyonun ücretsiz olduğu belirtildi. Açıklamada, “Socrates Dergi dijital edisyonu önümüzdeki 1 ay boyunca herkese ücretsiz. Promosyon kodu "SOCRATESYANINDA"yı sepette girerek aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Bu sayede Socrates Dergi'nin tüm sayılarını evinizden okuyabileceksiniz. #EvdeKalTürkiye” denildi.

Socrates Dergi adını, Brezilyalı efsane futbolcu Sócrates Brasileiro Sampaio de Souza Vieira de Oliveira’dan alıyor. Aynı zamanda tıp doktoru olan ve 2011’de yaşamını yitiren Socrates, futbol oynadığı yıllarda Brezilya’daki mevcut askeri diktatörlüğe meydan okumuş ve futbol tarihinin sendikal faaliyet yürüten ilk futbolcularından biri olmuştu.