Koronavirüs önlemleri kapsamında "Evde Kal" çağrıları yapılan İstanbul'da, bu gece başlayacak olan iki günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi Çağlayan'dan Boğaziçi Köprüsü istikametine trafik yoğunluğu yaşandı

Sokağa çıkma yasağı öncesi, İstanbul trafiğinde son durum ne?

Koronavirüs ile mücadele kapsamında hafta sonu uygulanacak olan iki günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde İstanbul'da bazı noktalarda trafik yoğunluğu yaşanıyor.

İstanbul'da yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde akşam saatlerinde bazı noktalarda trafik yoğunluğu gözlendi.

sokaga-cikma-yasagi-oncesi-istanbul-trafiginde-son-durum-ne-728851-1.

Boğaziçi Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçişinde trafik akışı akşam saatlerinde arttı.

Avrupa Yakası'nda Küçükçekmece, Mahmutbey Gişeleri ve Cevizlibağ'da, Anadolu Yakası'nda ise D-100 ve TEM Otoyolu'nda yer yer trafik oluştu.

BAKAN KOCA'DAN UYARI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından sokaklarda yaşanan kalabılığa ilişkin uyarılarda bulunmuştu.

Koca, Eminönü'ndeki trafik yoğunluğununa dikkat çekerek, "Eminönü, salgın öncesi günlerin hareketliliğine dönmüş görüntüsü verdi. Trafik sıkışıklığına kadar! Salgınla mücadelede her şey daha iyiye giderken, aceleci olmayalım. Otomobil güvenli olabilir. Ama kapıyı açıp, dışarı çıkana kadar" ifadelerini kullanmıştı.

AA