Sokağa çıkma yasağına uymayıp trafiğe çıktığı için 3 bşn 182 lira para cezası kesilen sürücü, "Bilgim vardı ama dükkanı başı boş bırakmak istemedim. Dükkanı akşam tedbirsiz bırakmıştık" dedi

Sokağa çıkma yasağına uymayan sürücüye para cezası

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan sokağa çıkma yasağı kararına ilişkin denetimler yapılmaya devam ediyor. Kurallara uymadan trafiğe çıktığı gerekçesiyle 3 bin 182 lira para cezası kesilen bir araç sürücüsü, “Hata yaptık, çıktık ama yapacak bir şey yok” dedi.

İHA'nın haberine göre, koronavirüse yönelik alınan tedbirler kapsamında dün gece saat 00.00 itibariyle yurttaşların sokağa çıkması yasaklanmıştı. İstanbul ile birlikte 31 ilde uygulanan ve 48 saat sürecek olan yasak kapsamında trafik polisi ekipleri de denetimlerini sürdürüyor.

PARA CEZASI KESİLDİ

Bostancı’da polis ekiplerinin denetimi sırasında durdurulan bir aracın sürücüsüne Umumı Hıfzıssıhha Kanunu’na göre 3 bin 182 lira para cezası kesildi.

"DÜKKANI BAŞI BOŞ BIRAKMAK İSTEMEDİM"

Ceza kesilen sürücü Ahmet Karakelle, “Devlet ne demişse o. Hata yaptık, çıktık ama yapacak bir şey yok. Bilgim vardı ama dükkanı başı boş bırakmak istemedim. Dükkanı akşam tedbirsiz bırakmıştık. Elektrik ve doğalgazı kapatmaya gelmiştim” dedi.