SOL Buluşma’nın konukları Erdal Güney ve Ercan Kesal

SOL Parti’nin “Şimdi Örgütlenme Zamanı, SOL Zamanı” adıyla başlattığı örgütlenme kampanyası çeşitli etkinliklerle sürüyor.

Kampanya kapsamında 10 Temmuz Cumartesi günü saat 18.30’da Ankara Anıt Park’ta Adalet, Demokrasi, Laiklik ve Bağımsızlık için Sol Buluşma etkinliği düzenlenecek.

Müzisyen Erdal Güney’in dinleti gerçekleştireceği etkinlikte yazar ve sanatçı Ercan Kesal da konuk konuşmacı olacak.

"ÇÜRÜMÜŞ REJİME KARŞI SOL’UN SESİNİ ÇOĞALTACAĞIZ"

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Ankara İl Başkanı Mert Ünal, “Bir süredir, Ankara'nın farklı semtlerinde yeni üye buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte, mahallelerde SOL Kültür mekân açılışları, yeni ilçe kuruluşlarımız da gerçekleşecek. SOL Buluşma bunun bir parçası olacak” dedi.

Tüm yurttaşları buluşmaya davet eden Ünal, sözlerini şöyle tamamladı: “Tek adam rejimine karşı adaletten, demokrasiden, laiklikten ve bağımsızlıktan yana olan tüm yurttaşlarımızı buluşmamıza davet ediyoruz. SOL'un sesi ne kadar güçlü çıkarsa bu çürümüş rejimle hesaplaşma, eşit ve özgür bir ülkenin kurulması da o kadar mümkün olacak. O yüzden şimdi örgütlenme zamanı, şimdi sol zamanı diyoruz.”

SOL Parti'nin “Şimdi Örgütlenme Zamanı, SOL Zamanı” başlığıyla sürdürdüğü üye ve örgütlenme çalışmaları kapsamında diğer illerde de yeni üye buluşmaları, yeni il ve ilçe örgütlenmelerinin açılışları sürüyor.