Denizli’de konuşan Siyasal İletişimci Başsoy, “Doğru iletişim kanalları kuran sol hem bugünü hem de geleceği kucaklayabilir” diye konuştu

Sol geleceği kucaklayabilir

HABER MERKEZİ

SOL Parti Denizli İl Örgütü ile SOL Kültür işbirliğinde düzenlenen "Siyasal Krizden Çıkış ve Sol" başlıklı panele BirGün yazarı Siyasal İletişimci Ateş İlyas Başsoy ve BirGün Gazetesi Politika Editörü Mehmet Emin Kurnaz katıldı.

Başsoy, AKP'nin yıllarca kentli yoksullar üzerinde etki sağladığını hatırlatarak solun doğru söylemler etrafında yoksul kesimlerin taleplerini karşılayabilecegini vurguladı. Seçim atmosferine girilirken sosyalistlerin halk ile doğru iletişim kanalları kurmasının çok kritik olduğuna dikkat çeken Başsoy, "Bunu başaran bir sol hem bugünü hem de geleceği kucaklayabilir" dedi.


İKTİDAR SADECE HAYAL SATIYOR

BirGün Editörü Mehmet Emin Kurnaz ise AKP'nin de adım adım sona yaklaştığını söyledi. İktidarın yeni ekonomi politikası ile ilgili 'Kurtuluş Savaşı' gibi söylemlerle hayal sattığını ifade eden Kurnaz, şöyle konuştu: "İktidarın tüm yatırımı seçim üzerine kurulu. Sokaklardan yükselen 'Hükümet istifa' sloganları, SOL Parti'nin Trabzon, İzmir ve İstanbul mitingleri, CHP'nin Mersin mitingindeki on binler, Türkiye Barolar Birliği'ndeki Saray'ın gölgesi Feyzioğlu'nun kaybetmesi ülkedeki değişim rüzgarının habercisi."