SOL Genç, 6 yıl önce kadına yönelik tacizi engellemeye çalışırken İstanbul Kadıköy’de çetelerce öldürülen Bahadır Grammeşin adına çocuklara yeni yıl armağanı dağıttı. Yapılan açıklamada, "Çocuklara Bahadır'ı tanıtmaya, anlatmaya devam edeceğiz" denildi.

SOL Genç'ten çocuklara yeni yıl armağanı: Bahadır Grammeşin'i anlatmaya devam edeceğiz

HABER MERKEZİ

SOL Genç, “Umut bir çocuğun gülüşünde” diyerek yola çıktıkları ve Bahadır Grammeşin’in adını yaşatmak için çocuklara yeni yıl armağanları dağıttığı etkinliğin bu yıl 6’ncısını gerçekleştirdi.

6 yıl önce kadına yönelik tacizi engellemeye çalışırken İstanbul Kadıköy’de çetelerce öldürülen Bahadır Grammeşin adına dağıtılan armağanlar, bu yıl da İzmir'in Gültepe semtinde çocuklara ulaştırıldı.

sol-genc-ten-cocuklari-yeni-yil-armaganlari-bahadir-grammesin-i-anlatmaya-devam-edecegiz-963468-1.

sol-genc-ten-cocuklari-yeni-yil-armaganlari-bahadir-grammesin-i-anlatmaya-devam-edecegiz-963470-1.

sol-genc-ten-cocuklari-yeni-yil-armaganlari-bahadir-grammesin-i-anlatmaya-devam-edecegiz-963471-1.

Sokaklardaki çocuklara ulaşarak, tek tek evlere girilerek dağıtılan hediye paketlerini alan çocukların yeni yılda yüzleri güldü.

SOL Genç, yaptığı açıklamada, “Bahadır Grammeşin konuşamaz denen çocuklara şarkılar söyleten, okumayı öğrenemez denen çocuklara kitaplar şiirler okutan bir öğretmendi. Eşitsizliklere, haksızlıklara karsı her daim ezilenlerin yanında olan Bahadır Grammeşin'in adı Türkiye’nin bambaşka yerlerinde çocuk parklarında, kütüphanelerde, yılbaşında kitabı olmayan bir çocuğa ulaşan kitapta yaşamaya devam edecek. Bizler Grammeşin’in mücadelesini büyütmeye, yaşatmaya devam edeceğiz, onun adını asla unutmayacağız ve Bahadır'ın en sevdiği kişiler olan çocuklara Bahadır'ı tanıtmaya, anlatmaya devam edeceğiz" denildi.