SOL Parti: Bu düzeni değiştireceğiz

HABER MERKEZİ

Halkın acil sorunlarına çözüm bulmak amacıyla, “Değiştirelim” başlığıyla yeni bir siyasi kampanya başlatan SOL Parti üyeleri İstanbul, Ankara ve Adana başta olmak üzere birçok ilde sokağa çıktı.

sol-parti-bu-duzeni-degistirecegiz-807981-1.

İktidarın halkın sorunlarını çözemediğini, aksine her geçen gün biraz daha derinleşen krizin kaynağı durumunda olduğunu vurgulayan SOL Parti üyeleri yaptıkları açıklamalarda, "Halkı sokakta aç bırakan, salgında, depremde öldüren bu zulme son vermek, haraminin iktidarını yenmek için birlikte yürümeye çağırıyoruz. Bir avuç sömürücü zorba dışında, kimse bu gidişattan memnun değil. Kimse bu ülkede mutlu değil. Bu sömürü, baskı düzenini değiştireceğiz. Değiştirmek için birleşelim" vurgusu yaptı.

Açıklamalarda şu ifadelere yer verildi: “Zorbalıkla, baskıyla, halkı sindirerek iktidarlarını sürdürmeye çalışıyorlar. Yönetemiyorlar, çözülüyorlar, tel tel dökülüyorlar. Ekonomideki çöküş, Ekonomi Bakanı Damata Berat Albayrak’ın gizemli istifasıyla, tek adamdan mucize bekleyerek, kabine değişikliği yaparak bu sorunu çözemezler. Çünkü asıl sorun bu rejimin kendisinde, asıl sorun bu ucube tek adam rejimin kendisinde, asıl sorun bu sömürü düzeninin kanlı çarklarında. Çözüm, toptan değiştirmekte."